Ladestandere – Installation og dimensionering

Få overblik over gældende krav for installation og dimensionering af ladestandere.

Relevante kurser til dig

Søg efter kursus

Virksomhedskurser

Som kursusudbyder er det vores fornemste opgave at sørge for at dine medarbejdere, hvadend de er elektrikere, elinstallatør eller uden elfaglig baggrund får den bedste efteruddannelse, og at alle i virksomheden holder deres viden om sikkerhed og krav opdateret.

Vi er landsdækkende og holder kursus i din virksomhed til samme pris, uanset hvor i landet, I holder til.

De vigtigste værktøjer for vores kurser

Dialog og video er vores vigtigste værktøjer til at gøre vores elkurser relevante og interessante, for det er vigtig for os, at deltagerne engagerer sig og derved får det optimale udbytte med fra kurset. Derfor er vores kurser baseret på virkelige eksempler fra virksomhederne, som vi møder og tilpasset det arbejde som udføres i den specifikke virksomhed.

Et elkursus fra ELsikkerhed varer typisk en 2-3 timer og foregår i jeres virksomhed, så alle medarbejdere opdateres på samme tid, og I sparer mandetimer på kørsel.
Vi kører ud i hele landet!

Deltag i vores populære elinstallatørmøder

Kom til vores populære fyraftensmøde og hør om de nyeste tiltag inden for standarder og love om elinstallationer. Vi deler ud af vores praktiske erfaringer fra tilsyn og sætter fokus på nogle af de mest stillede spørgsmål og meget mere!

Vi kommer rundt i hele landet, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du sikker på at få direkte besked, når vi kommer til din by.