Handelsbetingelser

I det omfang andet ikke er skriftligt aftalt, er nedenfor angivne almindelige betingelser gældende, og går forud for købers eventuelle almindelige betingelser.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01/12 2022

Generelle oplysninger

Elsikkerhed.dk ApS
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR nr.: 37504289
Telefon: 71313434
Email: mail@elsikkerhed.dk

Køb af produkter i webshop

Priser i webshop

Hos Elsikkerhed.dk ApS er alle priserne i danske kroner og angivet både ekskl. og inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Elsikkerhed.dk ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Bankoverførsel, Faktura med FIK. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Elsikkerhed.dk ApS tilstræber at afsende ordre indgået samme dag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 85 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da Elsikkerhed.dk ApS.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-5 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Elsikkerhed.dk ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Elsikkerhed.dk ApS
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@elsikkerhed.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og sende varen til:

Elsikkerhed.dk ApS
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
 • Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, arrangementer og digitale produkter tilhører Elsikkerhed.dk ApS.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Evt. Firmanavn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Elsikkerhed.dk ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: mail@elsikkerhed.dk

Køb af Virksomhedskurser, KLS og Rådgivning

Bestilling og aflysning

 • Bestilling af kursus/tilsyn og/eller KLS-besøg er bindende. Såfremt kurset/tilsynet/KLS-besøget ønskes udsat eller aflyst, skal der gives besked om dette hurtigst muligt enten pr. mail på mail@elsikkerhed.dk eller på telefon. Aflysningen/udsættelsen er først accepteret, når der kommer en tilbagemelding fra ELsikkerhed.
  • Ved aflysning/flytning af kurser/tilsyn/KLS-besøg, med 5-10 hverdages varsel, faktureres 50% af kursets pris.
  • Ved aflysning/flytning af kurser/tilsyn/KLS-besøg, med 0-5 hverdages varsel, faktureres 100% af kursets pris.
 • ELsikkerhed forbeholder sig retten til at aflyse en aftale (kursus, tilsyn, møde eller KLS-besøg). Dette kan være underviserens pludselige sygdom, vejrforhold, eller lignende forhold, som ELsikkerhed ikke på forhånd har kunnet forudse, og som gør gennemførslen af aftalen uforholdsmæssigt vanskelig.
 • Ved ELsikkerheds aflysning af en aftale forpligter vi os til at gøre dette så tidligt som muligt, samt efter aftale at tilbyde en anden dato til afholdelse af aftalen.

Elsikkerhed.dk forbeholder sig ret til ikke at udstede kursusbeviser til deltagere, som ikke var til stede i hele kursets varighed, eller som åbenlyst ikke deltog aktivt i undervisningen, da vi ikke kan stå inde for at de dermed har fået den fornødne viden med derfra.

Rådgivning

Ifølge Elsikkerhedsloven (LBK nr. 26), er det ejeren/brugeren af en elinstallation, som bærer ansvaret for, at den er udført korrekt, at installationen ikke er til fare for mennesker eller dyr (jf. Elsikkerhedsloven §3), og at Bekendtgørelse nr. 1082 er overholdt.
Jf. Autorisationsloven (LBK nr. 30) er det den autoriserede el-installatørs ansvar, at installationen er udført efter Bekendtgørelse nr. 1082 og gældende vejledende standard DS/HD 60364.
Eventuelle afvigelser fra standarden 60364 indberettes af installatøren til Sikkerhedsstyrelsen, som journaliserer afvigelser.

Lov nr. 799 af 09/06/2020 (Lov om produkter og markedsovervågning) beskriver pligter og ansvar ved opstilling, salg eller markedsføring af elektrisk materiel, herunder maskinanlæg samt krav til CE-mærkning og overensstemmelseserklæring mm. iht. gældende krav i Danmark. Det er altid producentens ansvar at overholde dansk lovgivning.

Elsikkerhed.dk ApS påtager sig derfor heller ikke ansvar for nogen fejl eller mangler der måtte opstå i udførelsen af en elinstallation, elektrisk materiel eller maskinanlæg som følge af vores rådgivning eller vejledning.

Al rådgivning og vejledning fra Elsikkerhed.dk ApS udføres på baggrund af de tilgængelige data, som kunden har stillet til rådighed, og de informationer, der er afgivet enten i mails eller telefoniske samtaler. Det er kundens ansvar, at fuldstændigheden af de oplysninger og data, der er stillet rådighed for Elsikkerhed.dk, er korrekte.

Kørsel

Kørsel er som udgangspunkt inkluderet i kursusprisen.

Kørsel til rådgivningsopgaver, tilsyn og KLS faktureres efter nedenstående takster. Antallet af kilometer afgøres på baggrund af Google Maps og med start fra underviserens udgangspunkt. Taksten beregnes på baggrund af den hurtigste rute.

0 km – 10 km: 0 kr.

11 km – 49 km: 600 kr. ekskl. moms.

50 km – 99 km: 1.200 kr. ekskl. moms.

100 km – 149 km: 1.700 kr. ekskl. moms.

150 km – 199 km: 1.900 kr. ekskl. moms.

Fra 200 km: 2.200 kr. ekskl. moms.

Afvigelser kan forekomme p.g.a. færge eller overnatning, men i så fald aftales dette med kunden på forhånd.

Vilkår for KLS-abonnenter

 • Retten til at benytte ELsikkerheds KLS-skabelon er en abonnementsordning med årlig betaling. Inkluderet i prisen er opdateringer af systemet både i forhold til ændringer i kundens virksomhedsforhold og i tilfælde af nye krav. Desuden kan kunden kontakt ELsikkerhed med spørgsmål til systemet, uden beregning
 • Abonnementsprisen faktureres efter årligt besøg som typisk inkluderer evaluering og opdatering af systemet. Honorar for besøg til evaluering samt kørsel afregnes særskilt efter medgået tid.
  For kunder som ikke ønsker årligt besøg, faktureres abonnementsprisen primo januar og et opdateret system tilsendes efter betaling (opdateret alene efter kravene, da ELsikkerhed ikke har data til at opdatere ift virksomhedens forhold).
 • ELsikkerhed er ikke en kontrolinstans, og kan ikke godkende eller certificere et KLS. ELsikkerhed stiller en skabelon til rådighed, som opfylder kravene i den gældende KLS-bekendtgørelse (opdateringer sker inden for 6 mdr. af ikrafttrædelse af ny bekendtgørelse).
 • ELsikkerhed kan ikke stilles til ansvar for om KLS’et anvendes tilstrækkeligt i hverdagen, om bilag bliver udfyldt korrekt og tilstrækkeligt samt om kontrolinstansen på baggrund disse forhold giver anmærkninger eller i værste fald trækker godkendelsen af KLS’et tilbage. Det er heller ikke ELsikkerheds ansvar, hvis en virksomhed, der ikke længere ønsker at være omfattet af ELsikkerheds service om at opdatere KLS-systemet i tilfælde af nye krav til fast årlig pris, ikke kan opnå godkendelse fra kontrolinstansen af sit system fordi det ikke længere opfylder gældende krav.
 • ELsikkerhed faciliterer den interne audit med fagligt ansvarlig samt ledelsens evaluering med deltagelse af fagligt ansvarlig og (hvis ikke samme person) en repræsentant fra virksomhedens øverste ledelse (tegningsberettiget person).
 • ELsikkerhed informerer virksomheden om kravene til en årlig evaluering, men det er op til virksomheden om ELsikkerhed skal facilitere denne.
 • ELsikkerhed garanterer ikke at der sker opdateringer hvert år, da de typisk sker på baggrund af ændrede krav i bekendtgørelser vedrørende kvalitetsledelsessystemer, autorisationer og elinstallationer

Priser og betalingsbetingelser

 • Priser på kurser er gældende for det antal deltagere, der er oplyst på det pågældende kursus/tilbud. Overskrides dette antal påregnes 450 kr. ekskl. moms pr. deltager på halvdagskurser og 750 kr. ekskl. moms pr. deltager på heldagskurser.
 • Tilbud er gældende i 30 dage fra fremsendelsen.
 • Priser på kurser, tilsyn og KLS-besøg er gældende indenfor normal arbejdstid kl. 07.00-17.00 mandag-fredag. Ved planlagte kurser, tilsyn og KLS-besøg på kundens adresse udover dette tidsrum påregnes aften/weekend-tillæg efter kl. 17.00 på hverdage og mellem kl. 17.00 fredag og kl. 07.00 mandag. Dette aftales altid med kunden på forhånd.
 • Alle priser på hjemmesiden er oplyst ekskl. moms.
 • Betalingsbetingelserne er netto 8 dage fra fakturaen fremsendes.
 • Der tages forbehold for prisændringer. Almindelige prisjusteringer sker årligt pr. 1. januar.

Lov og værneting

Dansk lov er gældende for både handelsbetingelser og samarbejdsaftaler.

Indhold