Åbne kurser

Kurser for 1-5 medarbejdere med fast lav deltagerpris

Aktuelle kurser

Den bedste oplevelse med Onlinekursus

Vores onlinekurser har nøjagtig samme indhold som virksomhedskurserne, hvor vi besøger en virksomhed. Der er fokus på interaktion og god tid til at stille spørgsmål.

Undervisningen er live, og alle deltagere logger på hjemmefra på enten pc, smartphone eller tablet via et direkte link.

Med i prisen får du en kursuspakke. Hør Peter fortælle mere om, hvad den indeholder i videoen her.

Vores åbne kurser er for virksomheder med få el-medarbejdere og for medarbejdere fra større el-virksomheder, som måske mangler kursus.

Her har vi sat datoen og lavet betaling pr. deltager. Så du kan tilmelde dig og dine kolleger den dag, som passer jer bedst.

På langt de fleste af de åbne kurser har du muligheden for at vælge om du vil møde op, eller deltage virtuelt via Microsoft Teams.

Vi gør det interessant og relevant

Gennem billedeksempler, video og dialog bliver I opdaterede og godt rustet til at arbejde videre med de krav og regler, som kurset er baseret på. Der deltager ofte medarbejdere fra mange forskellig-artede virksomheder, og vi sørger for at trække erfaringer frem, som alle kan drage nytte af.

Fandt du ikke et kursus, der passer dig?

Ønsker du et kursus, som ikke er på listen? Eller kan du ikke de planlagte datoer? Så skriv til os med dit ønske.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne om os?

5/5
"Yderst tilfredsstillende. Skulle på onlinekursus og en uges tid inden, blev kursus materiale fremsendt. I brevet lå der en lille hilsen, instantkaffe, kakao i pulver, lidt chokolade og lakridser, sammen med et ønske om en god dag. Kursusleder Peter, var fantastisk. Formåede, trods online kursus at få "alle" med. Spurgte folk undervejs om deres meninger så de var "nød" til at svare. Genialt. Jeg er meget tilfreds og glæder mig til 2 kurser inden for den kommende måned."
Filip – GMI El
“Da vi søgte en konsulentvirksomhed, der kunne opdatere os med de konkrete ændringer i de nye elsikkerhedsregler valgte vi Elsikkerhed af flere grunde…”
Ole Cordes, Teknisk Chef
Abena Logistik A/S
“Her var Elsikkerhed et oplagt valg, da deres kursus har ændringerne som omdrejningspunkt og ikke gennemgår alle reglerne helt fra bunden…”
Lars Hartmann Rømer, Afdelingschef
Installation & Service Midtjylland
“Vi har brugt Elsikkerhed til kurser gennem flere år og er rigtig glade for samarbejdet. Den særlige kemi og gode tone på kurserne er vigtig for os.”
Peter Nymann, Direktør
CR El&Teknik