Glade og tilfredse kunder
5/5
Glade og tilfredse kunder
4/5

HD 60364 – Opfølgningskursus

Byg videre på jeres viden fra Grundkursus i HD 60364 med dette opfølgningskursus.

Praktisk anvendelse af standarden HD 60364 – find jeres egen vej

Dette kursus forudsætter en grundviden om struktur og indhold i standardsamlingen DS/HD 60364!

Opfølgningskurset er et udvidet kursus i HD60364, som bygger videre på vores ‘Grundkursus i HD 60364′ med ny viden og konkrete løsninger til brug af standarden i praksis.

I standardserien lægges flere steder op til en vurdering fra installatørens/kundens side i forhold til materiel og bekyttelsesmetoder. Vi hjælper med at finde den bedste vej gennem reglerne for netop jeres virksomhed.

Dette kursus er henvendt til virksomheder, som har fået grundkurset og som ønsker at gå et spadestik dybere efter at have arbejdet efter HD 60364 og Installationsbekendtgørelsen i nogle år. Det har uden tvivl givet anledning til spørgsmål, så derfor er der i dette kursus sat god tid af til at svare på spørgsmål fra jeres hverdag.

Et udvidet kursus i HD 60364 indeholder:

 • Kort genopfriskning af grundkurset i HD 60364
 • Gennemgang af de seneste ændringer i HD 60364-serien
 • Konkrete eksempler på vurderingssituationer.
 • Svar på spørgsmål fra hverdagen med HD 60364 og  Installationsbekendtgørelsen
 • Fokus på 1-2 områder, som er relevant for jeres hverdag, f.eks.:
  – Installationer i landbrug (60364-7-705)
  – Installation af ladestandere (60364-7-722)
  – Midlertidige installationer (60364-7-740)

Vi gør det interessant og relevant

Gennem billedeksempler, video og dialog får I konkrete eksempler på vurderingssituationer. Desuden er der sat god tid af til at svare på jeres spørgsmål fra hverdagen.

Alle vores kurser er baseret på virkelige eksempler fra de virksomheder, vi kommer rundt til.

Ofte stillede spørgsmål om kurser

Det kursus som vi kalder ‘HD 60364 – Grundkursus’ indeholder en grundlæggende introduktion til standard-serien HD 60364 og Installationsbekendtgørelsen BEK 1082 også kaldet ‘de danske særregler’. Kurset ser på strukturen i standarden i forhold til Stærkstrømsbekendtgørelsens afs. 6 og de væsentligste forskelle mellem de nye og de gamle regler. Med dette kursus bliver man rustet til at gå i gang med at arbejde efter HD 60364.

På opfølgningskurset samler vi op efter at medarbejderne har arbejdet med ændringerne i noget tid. Der er sat ekstra tid at til at svare på spørgsmål fra montørerne, som med garanti er dukket op, efter at de nye elsikkerhedsregler er blevet en del af hverdagen.

Desuden bliver der på dette kursus bygget mere viden på med særlige ændringer på indenfor områder som er relevante for den enkelte virksomhed, og som der ikke var tid til at gå i dybden med på ‘grundkurset’. Dette kan f.eks. være regler for udligningsforbindelser, installationer i landbrug, installation af ladestandere, nødbelysning eller midlertidige installationer.

Som fagligt ansvarlig i en elinstallationsvirksomhed har man pligt til at holde sig ajour med love og regler om elinstallationer. Der er ingen lov, der siger at man skal på kursus, for man kan naturligvis indkøbe standarden og læse den igennem for at få styr på ændringerne. Elsikkerhed tilbyder blot at opdatere jeres medarbejdere på en relevant og involverende måde, hvor vi sætter fokus på de vigtigste ændringer og på de områder, som har betydning for netop jeres arbejdsopgaver. Indtil 1. juli 2019 var det muligt at følge Stærkstrømsbekendtgørelsen ved udførsel af elektriske installationer, men nu har man ikke noget valg og alle nye installationer skal udføres efter de nye regler i HD 60364. Vi anbefaler at man starter med vores grundkursus i HD 60364.

Vi afholder kurset hos jer uanset hvor i landet I befinder jer. Vi har undervisere, som kører ud fra både Jylland, Fyn og Sjælland.

Vi afholder kurser for op til 20 deltagere, men det er også muligt at bestille til flere deltagere. Dog synes vi dialogen bliver bedst og udbyttet størst, når vi ikke er mere end 20 på kurset.

Udover virksomhedskurserne holder Elsikkerhed hvert år en række åbne kurser, hvor man blot tilmelder sig og betaler pr. deltager. Se datoer for kommende åbne kurser.

Vi giver en samlet pris på det antal kurser, du ønsker.

Rigtig mange virksomheder vælger at købe en pakkeløsning, hvor de først får grundkurset i HD 60364 og efter 2-6 måneder kommer vi og afholder opfølgningskurset. Efter første kursus arbejdes der i virksomheden med at implementere de nye regler i arbejdsgangene, og de spørgsmål der opstår, samles op og besvares til opfølgningskurset, hvor der samtidig bygges mere viden på, som efterfølgende implementeres i hverdagen.

Prisen gælder for op til 20 deltagere, og inkluderer ikke moms og kørsel.

Kontakt os og få et godt tilbud på et kursus på opfølgningskursus i HD 60364, som giver dig relevant og dybdegående viden på bare 3 timer.

Kan afholdes som onlinekursus

Dette kursus kan afholdes online. Indholdet er det samme. Kurset er kun for medarbejdere i jeres virksomhed, og der er fokus på interaktion og god tid til at stille spørgsmål. Undervisningen er live og alle deltagere logger på hjemmefra på enten pc, smartphone eller tablet via et direkte link.

Max 15 deltagere.

Praktiske oplysninger

Varighed
3 timer
Antal
Max 20 deltagere
Sted
I din virksomhed eller online
Glade og tilfredse kunder
5/5

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne om os?

"Efter vores kursus i Live Working med Elsikkerhed modtog jeg udelukkende positiv feedback fra medarbejderne, både af kursus, indhold, opgaver og af underviseren. De var meget tilfredse, og det er ikke altid nemt at imponere en flok smede, så stor ros herfra."
Per Christiansen, Service Manager
Frontmatec Kolding A/S
"Vi har taget et aktivt valg om at bibeholde de årlige L-AUS kurser for at holde sikkerheden i medarbejdernes bevidsthed.
Vi har benyttet Elsikkerhed til vores kurser i både regler og sikkerhed i mange år. Elsikkerheds fleksibilitet og evne til hurtigt at tilpasse kursusprogrammet, så det bliver lokalt og nærværende, er helt afgørende for, at vores medarbejdere får det optimale ud af kurserne - hver gang.”
Lars Hartmann Rømer, Afdelingschef
CBRE Teknisk Servicepartner A/S
Installation & Service Midtjylland
"Hos Ege Carpets A/S i Herning er det altafgørende at vi undgår driftstop. Vi kan ikke vente en halv time på en elektriker, hvis sikringen går og en produktionslinje står stille. Her er det guld værd at operatøren er instrueret til selv at kunne tænde igen, og så vi er kørende. Kurserne fra Elsikkerhed giver operatørerne mere ejerskab og grundigt kendskab til netop deres maskine."
Jacob Mose Bjerg, Industrielektriker
Ege Carpets A/S
Indkøbskurv

Du er ved at bestille et tilbud på:

HD 60364 – Opfølgningskursus

Luk

Tak for din forespørgsel

Du vil modtage et tilbud fra os så snart vi har behandlet din forespørgsel.

Vi sidder klar til at hjælpe 🙂

Skriv til os her og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Så snart du sender os din besked accepterer du samtidig vores persondatapolitik
Har du spørgsmål?
Skriv til os her