Glade og tilfredse kunder
5/5
Glade og tilfredse kunder
4/5

L-AUS Kursus

Hold din viden om L-AUS ajour - hvert år. Vi lover det ikke bliver kedeligt!

Hold din viden om L-AUS ajour – hvert år

Et L-AUS kursus fra Elsikkerhed giver en årlig instruktion i arbejde på elektriske installationer på en ny og spændende måde. Vores L-AUS kursus har primært fokus på faste installationer og bruger eksempler fra elektrikernes dagligdag.

Deltagerne på L-AUS kursus får kendskab til reglerne i EN 50110-1 afs. 6.3 og Installationsbekendtgørelsen BEK 1082, som har erstattet Stærkstrømsbekendtgørelsens afs. 6, kap. 63 om arbejde på eller nær elektriske installationer.

Medarbejderne får teoretisk og praktisk kendskab til værktøj og udrustning til L-AUS, så de kan anvende, teste og vedligeholde det korrekt.

Et årligt L-AUS kursus tager kun 2,5 time og afholdes i din virksomhed, hvor som helst i landet, så du sparer mandetimer.

Er L-AUS det rette kursus for jer?

L-AUS Ajour er målrettet El-installatører og elektrikere, der primært arbejder på faste installationer.

For medarbejdere i industrien eller andre brancher end el-branchen, anbefaler vi at se på vores øvrige kurser inden for arbejde under spænding.

Her finder du:

  • Kurser for maksinoperatører, servicemontører, teknikere m.fl.
  • Tilpasning til den enkelte virksomhed og medarbejdernes arbejdsopgaver
  • Fokus på sikkerhed for medarbejdere uden elfaglig baggrund.

Vi gør det interessant og relevant

Gennem billedeksempler, video og dialog giver vi medarbejderne et godt indblik i de lovmæssige bestemmelser i Installationsbekendtgørelsen og EN 50110-1 afs. 6.3.

Vores kurser er baseret på virkelige eksempler fra virksomhederne, som vi møder. Vi sætter fokus på man­ge af de fejl, der ofte forårsager alvorlige ulykker, og som fremover skal undgås.

1-5 medarbejdere?

Tilmeld dig et af vores åbne kurser i L-AUS

Se øvrige åbne kurser

Førstehjælp som en del af L-AUS-kurset

Elsikkerhed tilbyder også kursus i førstehjælp i forbindelse med LAUS-opdateringskurserne med fokus på el-relaterede ulykker.

I kan vælge to udgaver af førstehjælpskurset, alt efter jeres ønsker og behov:

  • 45 min: en kort teoretisk gennemgang af livreddende førstehjælp.
  • 3 timer: Grundigt kursus i førstehjælp med særligt fokus på elulykker inkl. praktiske øvelser i hjerte-lungeredning.

Læs mere om førstehjælpskurset her.

 

Ofte stillede spørgsmål om L-AUS kursus

I bekendtgørelsen om elektriske installationer er kravet om en årlig opdatering af L-AUS bortfaldet, og det er alene virksomhedens ansvar at medarbejderne er tilstrækkeligt uddannet og periodisk bliver opdateret til at kunne arbejde sikkert på installationer under spænding (BEK 1082 af 12/07/2016, §79).

Man skal dog være opmærksom på at det udelukkende gælder for arbejde der falder ind under BEK 1082, og altså ikke hvis man arbejder på f.eks. maskiner, elektriske anlæg eller tavler. Her gælder i stedet Arbejdtilsynets vejledning om sikker el på maskiner.

Hos Elsikkerhed vil vi altid anbefale, at man stadig afholder L-AUS kursus 1 gang om året for at sikre medarbejdernes kvalifikationsniveau og fokus på sikkerhed, når de arbejder på elektriske installationer.

Elsikkerhed tilbyder også onlinekurser. Men her er det vigtigt at skelne mellem et ‘live’ onlinekursus, som vi afholder, og et online e-learningkursus.

Dialogen er vores vigtigste værktøj til at motivere og inspirere deltagerne, for vi kan se at de engagerer sig og virkelig tager viden til sig. Vi oplever ofte at deltagerne faktisk under kurset erkender at de faktisk af og til overtræder reglerne overlagt. Det, at vi får det frem på kurset, hjælper virksomheden til at få rettet op den slags uhensigtsmæssige dårlige vaner.

Dermed får du langt mere værdi og sikkerhed for pengene med et L-AUS kursus fra ELsikkerhed – også online, fremfor et L-AUS kursus, hvor deltagerne sidder enkeltvis og gennemfører kurset som e-learning.

Vi kommer til dig uanset hvor i landet du ønsker kurset afholdt – lige fra København til Skagen.

Vores undervisere kommer fra både Jylland, Fyn og Sjælland.

Vores priser gælder et kursus på op til 20 deltagere, men vi holder også jævnligt åbne kurser rundt om i landet, hvor du kan tilmelde op til 5 deltagere fra samme virksomhed.

Læs mere og tilmeld dig et åbent L-AUS kursus her.

Vi giver en samlet pris på et kursus for op til 20 deltagere. Fra helt ned til 375,- kr. pr. deltager får I et L-AUS kursus i jeres virksomhed – hvor som helst i landet – som genopfrisker jeres viden på 2,5 time.

Prisen gælder for op til 20 deltagere ved kurser i Danmark på brofaste øer og inkluderer ikke moms.

Prisen på vores onlinekurser i L-AUS med deltagerbetaling ligger fra 725,- pr. deltager.

Se mere og tilmeld dig kurser her.

Vores L-AUS kursus er ikke godkendt som tilskudsberettiget AMU-kursus eller som medarbejder-selvvalgt kursus under IKUF og El-Branchens Kompetenceudviklingsfond.
I stedet får du et kursus i egen virksomhed og med en underviser, som selv har arbejdet som elektriker og kender de udfordringer og spørgsmål, som I kan møde i hverdagen. 
Og så lover vi, at det ikke bliver kedeligt!

Kan afholdes som onlinekursus

Dette kursus kan afholdes online. Indholdet er det samme. Kurset er kun for medarbejdere i jeres virksomhed, og der er fokus på interaktion og god tid til at stille spørgsmål. Undervisningen er live og alle deltagere logger på hjemmefra på enten pc, smartphone eller tablet via et direkte link.

Max 15 deltagere.

Praktiske oplysninger

Varighed
Fra 2,5 time
Antal
Max 20 deltagere
Sted
I din virksomhed eller online
Pris
fra kr. 390,- pr. deltager
Glade og tilfredse kunder
5/5

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne om os?

"Efter vores kursus i Live Working med Elsikkerhed modtog jeg udelukkende positiv feedback fra medarbejderne, både af kursus, indhold, opgaver og af underviseren. De var meget tilfredse, og det er ikke altid nemt at imponere en flok smede, så stor ros herfra."
Per Christiansen, Service Manager
Frontmatec Kolding A/S
"Vi har taget et aktivt valg om at bibeholde de årlige L-AUS kurser for at holde sikkerheden i medarbejdernes bevidsthed.
Vi har benyttet Elsikkerhed til vores kurser i både regler og sikkerhed i mange år. Elsikkerheds fleksibilitet og evne til hurtigt at tilpasse kursusprogrammet, så det bliver lokalt og nærværende, er helt afgørende for, at vores medarbejdere får det optimale ud af kurserne - hver gang.”
Lars Hartmann Rømer, Afdelingschef
CBRE Teknisk Servicepartner A/S
Installation & Service Midtjylland
"Hos Ege Carpets A/S i Herning er det altafgørende at vi undgår driftstop. Vi kan ikke vente en halv time på en elektriker, hvis sikringen går og en produktionslinje står stille. Her er det guld værd at operatøren er instrueret til selv at kunne tænde igen, og så vi er kørende. Kurserne fra Elsikkerhed giver operatørerne mere ejerskab og grundigt kendskab til netop deres maskine."
Jacob Mose Bjerg, Industrielektriker
Ege Carpets A/S
Indkøbskurv

Du er ved at bestille et tilbud på:

L-AUS Kursus

Luk

Tak for din forespørgsel

Du vil modtage et tilbud fra os så snart vi har behandlet din forespørgsel.

Vi sidder klar til at hjælpe 🙂

Skriv til os her og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Så snart du sender os din besked accepterer du samtidig vores persondatapolitik
Har du spørgsmål?
Skriv til os her