Glade og tilfredse kunder
5/5
Glade og tilfredse kunder
4/5

Spændingskvalitet

Undgå udfordringer med harmoniske strømme med dette kursus i spændingskvalitet

Med et kursus i spændingskvalitet og harmoniske strømme undgår du problemer med kritisk belastning

Du får større viden om, hvordan du måler og undgår harmonisk forvrængning og dermed sikrer en høj spændingskvalitet for at beskytte værdifuldt elektronisk udstyr.

I en tid, hvor der opsættes større og større solcelleparker med invertere, alle virksomheder skifter
lysstofrør ud med LED og mængden af elektronik er støt stigende, øges ’støjen’ på forsyningsnettet. Med den øgede støj ser vi øget harmoniske forvrængning, som kan betyde risiko for, at net-transformere og kabler brænder af. Samtidig betyder den harmonisk forvrængede strøm, at der kommer en harmonisk forvrænget spænding, og altså dårlig spændingskvalitet.

Med praktiske eksempler og dialog giver vi dig et godt indblik i de udfordringer som harmoniske strømme og spændingskvalitet kan give din virksomhed eller dine kunder.
På dette kursus får du løsningen på disse udfordringer og hvordan du undgår dem fremover.

Det får du på et kursus i Spændingskvalitet:

  • Grundlæggende viden om spændingskvalitet og harmonisk forvrængning, og hvordan de opstår.
  • Hvordan måles harmoniske spændingsforstyrrelser (THDu) og strømforstyrrelser (THDi).
  • Lær at overvåge og forbedre spændingskvaliteten, så du undgår potentielle problemer og kan opretholde en stabil drift af elektriske systemer.
  • Gode råd til valg at det rette udstyr og aktiv filtrering af f.eks. frekvensomformere samt UPS-anlæg til sikring af kritisk belastning.

 

Efter vores kursus i Spændingskvalitet har vi kun stor ros til både kursusindhold og den gode energi fra underviserens side! Deltagerne satte pris på den letforståelige formidling, brugen af historier fra det virkelige liv og den dialogbaserede tilgang til undervisningen. Vi ser frem til næste gang.”

Allan Egetoft, Sektionsleder CAS EL – Danmarks Tekniske Universitet

 

”Kurset i Spændingskvalitet var rigtig interessant med en god blanding af slides og snak hen over bordet. Kurset bærer tydeligt præg af en god indsigt i emnet, både teoretisk og praktisk. Vi fik alle et godt indblik i de udfordringer, der ligger i at få en god spændingskvalitet og årsagerne til problemerne.”

Michael Andersen, Electrical Engineer B.Sc.E.E – Site & Maintenance Projects – Topsoe A/S

Læs mere om spændingskvalitet.

Praktiske oplysninger

Varighed
3 timer
Antal
Max 20 deltagere
Sted
I din virksomhed
Glade og tilfredse kunder
5/5

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne om os?

"Efter vores kursus i Live Working med Elsikkerhed modtog jeg udelukkende positiv feedback fra medarbejderne, både af kursus, indhold, opgaver og af underviseren. De var meget tilfredse, og det er ikke altid nemt at imponere en flok smede, så stor ros herfra."
Per Christiansen, Service Manager
Frontmatec Kolding A/S
"Vi har taget et aktivt valg om at bibeholde de årlige L-AUS kurser for at holde sikkerheden i medarbejdernes bevidsthed.
Vi har benyttet Elsikkerhed til vores kurser i både regler og sikkerhed i mange år. Elsikkerheds fleksibilitet og evne til hurtigt at tilpasse kursusprogrammet, så det bliver lokalt og nærværende, er helt afgørende for, at vores medarbejdere får det optimale ud af kurserne - hver gang.”
Lars Hartmann Rømer, Afdelingschef
CBRE Teknisk Servicepartner A/S
Installation & Service Midtjylland
"Hos Ege Carpets A/S i Herning er det altafgørende at vi undgår driftstop. Vi kan ikke vente en halv time på en elektriker, hvis sikringen går og en produktionslinje står stille. Her er det guld værd at operatøren er instrueret til selv at kunne tænde igen, og så vi er kørende. Kurserne fra Elsikkerhed giver operatørerne mere ejerskab og grundigt kendskab til netop deres maskine."
Jacob Mose Bjerg, Industrielektriker
Ege Carpets A/S
Indkøbskurv

Du er ved at bestille et tilbud på:

Spændingskvalitet

Luk

Tak for din forespørgsel

Du vil modtage et tilbud fra os så snart vi har behandlet din forespørgsel.

Vi sidder klar til at hjælpe 🙂

Skriv til os her og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Så snart du sender os din besked accepterer du samtidig vores persondatapolitik
Har du spørgsmål?
Skriv til os her