Glade og tilfredse kunder
5/5
Glade og tilfredse kunder
4/5

Kursus i Verifikation

Optimer antallet af korrekt udførte installationer med dette kursus.

Slutkontrol skal ikke være kedeligt

Verifikation er den samlede term for ‘Eftersyn og Afprøvning’ ifølge HD60364. Vi har lavet et kursus som sikrer større viden om de krævede test der skal udføres før og efter installationen sættes under spænding. Det er vigtige tests for installa­tionens garanti mod uforudsete fejl, løse forbindel­ser og fremtidige reklamationer.

Kurset tager 3 timer og henvender sig til alle elfagfolk. Vi kan afholde det i din virksomhed, hvor som helst i landet, så du sparer mandetimer.

Udgangspunkt i jeres virksomhed

Vi tager udgangspunkt i de slutkontrol- / KLS-test-skemaer I bruger i dag.

Find også virksomhedens kombitestere/installationstestere frem, og så gennemgår vi de forskellige testfunktioner.

Dermed bliver kurset relevant for jer og tilpasset jeres hverdag.

Læs også mere om kravene til verifikation

Optimer antallet af korrekt udførte installationer og minimer jeres omkostninger til fejlretning med et kursus i ’Verifikation’. Se mere i videoen ovenfor.

Vi gør det interessant og relevant

Med praktiske øvelser, video og dialog giver vi dig et godt indblik i de krævede målinger, som skal udføres inden installationen sættes i drift.

Alle vores kurser er baseret på virkelige eksempler fra de virksomheder, vi kommer rundt til. Øvelserne er tilpasset det arbejde som I udfører til hverdag, og vi benytter gerne jeres egen KLS-tester, så der kommer fokus på netop de krav og tests der er relevante for jer.

Ofte stillede spørgsmål om slutkontrol

Det kursus, vi kalder Verifikation – og som tidligere hed ’Test før idriftsætning’ går under mange navne rundt i de forskellige virksomheder. Nogle vil kalde det slutkontrol, andre KLS-test, bare KLS eller SKS. Alt sammen dækker det over de tests som skal udføres før man sætter spænding på en udført installation og er baseret på det afsnit i reglerne der omhandler eftersyn og afprøvning.
Med de nye elregler er der kommet en række nye krav til målingerne i en slutkontrol. For eksempel er kravet for isolationstest nu 1 MΩ, hvor den før kun var 0,5 MΩ. På et kursus i Test før idriftsætning gennemgår vi det slutkontrolskema, som I bruger og funktionerne på jeres egen KLS-tester. Dermed bliver I bedst muligt klædt på til at udføre slutkontrol efter hver ny installation. Læs mere om de nye krav til verifikation på vores viden-side.
Vi kommer til dig uanset hvor i landet du ønsker kurset afholdt – lige fra København til Skagen. Vi afholder kurser for op til 20 deltagere, men det er også muligt at bestille til flere deltagere. Dog synes vi dialogen bliver bedst og udbyttet størst, når vi ikke er mere end 20 på kurset. Desuden kan kurset afholdes online – både som virksomhedskursus og åbent kursus. Se datoer for vores åbne kurser her.
Vi giver en samlet pris på det kursus, du ønsker. Fra helt ned til 315,- kr. pr. deltager får du et kursus i Verifikation som klæder dine medarbejdere grundigt på til at udføre slutkontrol. Prisen gælder for op til 20 deltagere, og inkluderer ikke moms og kørsel. Kontakt os og få et godt tilbud på et kursus i Verifikation (tidl. Test før Idriftsætning) som giver dig relevant viden på bare 2,5 timer.

Kan afholdes som onlinekursus

Dette kursus kan afholdes online. Indholdet er det samme. Kurset er kun for medarbejdere i jeres virksomhed, og der er fokus på interaktion og god tid til at stille spørgsmål. Undervisningen er live og alle deltagere logger på hjemmefra på enten pc, smartphone eller tablet via et direkte link.

Max 15 deltagere.

Praktiske oplysninger

Varighed
3 timer
Antal
Max 20 deltagere
Sted
I din virksomhed eller online
Glade og tilfredse kunder
5/5

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne om os?

"Efter vores kursus i Live Working med Elsikkerhed modtog jeg udelukkende positiv feedback fra medarbejderne, både af kursus, indhold, opgaver og af underviseren. De var meget tilfredse, og det er ikke altid nemt at imponere en flok smede, så stor ros herfra."
Per Christiansen, Service Manager
Frontmatec Kolding A/S
"Vi har taget et aktivt valg om at bibeholde de årlige L-AUS kurser for at holde sikkerheden i medarbejdernes bevidsthed.
Vi har benyttet Elsikkerhed til vores kurser i både regler og sikkerhed i mange år. Elsikkerheds fleksibilitet og evne til hurtigt at tilpasse kursusprogrammet, så det bliver lokalt og nærværende, er helt afgørende for, at vores medarbejdere får det optimale ud af kurserne - hver gang.”
Lars Hartmann Rømer, Afdelingschef
CBRE Teknisk Servicepartner A/S
Installation & Service Midtjylland
"Hos Ege Carpets A/S i Herning er det altafgørende at vi undgår driftstop. Vi kan ikke vente en halv time på en elektriker, hvis sikringen går og en produktionslinje står stille. Her er det guld værd at operatøren er instrueret til selv at kunne tænde igen, og så vi er kørende. Kurserne fra Elsikkerhed giver operatørerne mere ejerskab og grundigt kendskab til netop deres maskine."
Jacob Mose Bjerg, Industrielektriker
Ege Carpets A/S
Indkøbskurv

Du er ved at bestille et tilbud på:

Kursus i Verifikation

Luk

Tak for din forespørgsel

Du vil modtage et tilbud fra os så snart vi har behandlet din forespørgsel.

Vi sidder klar til at hjælpe 🙂

Skriv til os her og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Så snart du sender os din besked accepterer du samtidig vores persondatapolitik
Har du spørgsmål?
Skriv til os her