Lang erfaring i rådgivning, tilsyn og kurser

Med næsten 20 års erfaring i rådgivning og kurser i L-AUS ajourføring og standarder og bekendtgørelser for elinstallationer samt tilsyn med elinstallationer på byggepladser og projekter, sikrer vi, at elinstallationer udføres korrekt og ensartet, at utilsigtede fejl opdages i tide, samt at arbejdsprocessen effektiviseres og omkostningerne minimeres.

Det er vigtigt for os at vores kurser er relevante og interessante for deltagerne. Derfor har alle vores undervisere praktisk erfaring og en elfaglig baggrund. Dermed kan de sætte sig ind i elektrikernes dagligdag og de problemstillinger som oftest opstår i arbejdet med elinstallationer.

ELsikkerhed ejes af Peter Rosenberg Kjær som er uddannet elinstallatør og har lang erfaring fra stillinger i bl.a. Sikkerhedsstyrelsen,  forsyningsselskaber samt fra rådgivning og kurser i alle regler for elektriske installationer, særligt de nye regler og standarder HD60364 og EN 50110.

Vi tror på, at vejen til sikkerhed går gennem viden.

ELsikkerhed arbejder hver dag på at øge bevidstheden om sikkerhed i det eltekniske arbejde, for at alle medarbejdere kan føle sig sikre i deres arbejde hver dag.

Vi udbreder kendskabet til de lovmæssige krav og standarder for elektriske installationer for at nedbringe antallet af fejl i el-installationer, der kan betyde farer og skade på mennesker eller ejendom.

– alt sammen på en lettilgængelig og involverende måde, så det er interessant for alle, og så vi bliver DIN KONTAKT TIL RELEVANT VIDEN.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne om os?

"Caverion samarbejder med Elsikkerhed for at sikre uddannelse af vores medarbejdere, og sikre en forståelse for el-sikkerheden på tværs af organisationen. Vi anvender i dag primært Elsikkerheds årlige L-AUS kurser, og vores samarbejde er karakteriseret ved en fortrinlig service og gode dialoger. Samtidig får vi administrativ hjælp med kursusbeviser, fordeling og strømlining af processer i kursusplanlægningen. Caverion har også mulighed for selv at bidrage med indholdet til undervisningsmaterialet. Alt i alt er vi meget tilfredse med Elsikkerhed i vores fokus på at udvikle vores medarbejderes faglige kompetencer!"
Morten Østergaard Hansen, HSEQ Manager
Caverion DK

Hvad får du hos ELsikkerhed?

Sikkerhed

Relevans

Service

Innovation

Sikkerhed frem for alt. Sikkerhed er udgangspunktet i alt vi gør. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe virksomheder med at sørge for sikkerheden i arbejdet, så deres medarbejdere føler sig godt klædt på og er fortrolige med deres elektriske arbejdsopgaver. Så alle kan føle sig sikre i deres arbejde – hver dag! Vejen til sikkerhed går gennem viden.

Undervisning skræddersys til kundens behov, produkter på webshoppen er nøje udvalgte, viden på hjemmeside og i nyhedsbreve er aktuelle emner. Deltagere på kurser føler sig set og forstået. Vi tilrettelægger undervisningen for at sikre det maksimale udbytte for deltagerne. Vi sætter os ind i kundens hverdag og udfordringer.

Vi går langt for vores kunder. De skal føle sig godt modtaget fra første henvendelse, gennem dialogen , under levering af ydelsen og til sidste faktura er sendt. Vi holder dem i hånden hele vejen. Undervisere og rådgivere skal mærke god service fra kontoret, så de kan koncentrere sig om servicen overfor kunden.

Vi kommitter os til at opsøge og anvende den nyeste teknologi til undervisningsbrug. Vi stræber efter at være up-to-date med systemer, materiel, tendenser og løsninger som anvendes i elbranchen for bedst muligt at kunne forstå kundernes hverdag og udfordringer. Vi fornyr vores undervisningsmetoder og indhold hele tiden, og finder alternativer til ensformighed og udenadslære.