Lang erfaring i rådgivning, tilsyn og kurser

Med næsten 20 års erfaring i rådgivning og kurser i L-AUS ajourføring og standarder og bekendtgørelser for elinstallationer samt tilsyn med elinstallationer på byggepladser og projekter, sikrer vi, at elinstallationer udføres korrekt og ensartet, at utilsigtede fejl opdages i tide, samt at arbejdsprocessen effektiviseres og omkostningerne minimeres.

Det er vigtigt for os at vores kurser er relevante og interessante for deltagerne. Derfor har alle vores undervisere praktisk erfaring og en elfaglig baggrund. Dermed kan de sætte sig ind i elektrikernes dagligdag og de problemstillinger som oftest opstår i arbejdet med elinstallationer.

ELsikkerhed ejes af Peter Rosenberg Kjær som er uddannet elinstallatør og har lang erfaring fra stillinger i bl.a. Sikkerhedsstyrelsen,  forsyningsselskaber samt fra rådgivning og kurser i alle regler for elektriske installationer, særligt de nye regler og standarder HD60364 og EN 50110.

Vi tror på, at vidende og engagerede medarbejdere laver færre fejl.

ELsikkerhed arbejder hver dag på at nedbringe antallet af fejl i el-installationer til glæde for både installatører, elektrikere, entreprenører og bygherrer. Vi udbreder kendskabet til elsikkerhedsloven, bekendtgørelser og standarder og deler viden om typiske el-fejl og gode arbejdsprocesser. Vi fører tilsyn med byggeprojekter og tilbyder efterfølgende efteruddannelse til de involverede elektrikere.

– alt sammen på en lettilgængelig og involverende måde, så det er interessant for alle, og så vi bliver DIN KONTAKT TIL RELEVANT VIDEN.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne om os?

"Caverion samarbejder med Elsikkerhed for at sikre uddannelse af vores medarbejdere, og sikre en forståelse for el-sikkerheden på tværs af organisationen. Vi anvender i dag primært Elsikkerheds årlige L-AUS kurser, og vores samarbejde er karakteriseret ved en fortrinlig service og gode dialoger. Samtidig får vi administrativ hjælp med kursusbeviser, fordeling og strømlining af processer i kursusplanlægningen. Caverion har også mulighed for selv at bidrage med indholdet til undervisningsmaterialet. Alt i alt er vi meget tilfredse med Elsikkerhed i vores fokus på at udvikle vores medarbejderes faglige kompetencer!"
Morten Østergaard Hansen, HSEQ Manager
Caverion DK