Tilsyn

Et el-eftersyn af Elsikkerhed giver dig garanti for, at installationen er udført korrekt og gør det muligt at rette utilsigtede fejl rettidigt og FØR det bliver dyrt

Brug el-tilsyn til din fordel

Et uvildigt el-eftersyn i projektfasen, foretaget af Elsikkerhed, giver dig garanti for, at installationen er udført korrekt og gør det muligt at rette utilsigtede fejl rettidigt og FØR det bliver dyrt.

I byggefasen og i tilfælde af tvist kan du benytte rapporten fra et el-tilsyn som dokumentation for korrekt udført arbejde.

På baggrund af observationer fra tilsynet af de elektriske installationer kan vi tilrettelægge et kursus specielt til dine elektrikere.

Dermed giver el-tilsynet dig mulighed for at øge kvaliteten samtidig med at du nedbringe antallet af fejl på lang sigt – og dermed sparer du penge.

Er du installatør?

Benyt et tilsyn af de elektriske installationer i nybyggeri som dokumentation til din kunde. Brug også tilsynet til at sætte fokus blandt dine elektrikere på at undgå fejl og samtidig minimere tidsforbruget på opgaverne.

Er du entreprenør?

Benyt tilsynsrapporten overfor din el-installatør eller bygherren som dokumentation for korrekt udført arbejde – også i tilfælde af tvist.

0 fejl

Et kursus baseret på tilsyn

Med vores unikke koncept, som vi kalder 0 Fejl får du en pakke som indeholder el-tilsyn, rapport og kursus, og giver dig relevant efteruddannelse for dine medarbejdere og øget kvalitet af jeres arbejde.

01

Tilsyn af dit projekt

Vi udfører sammen 1-2 medarbejdere tilsyn af ét eller flere af jeres projekter. Tilsynet afsluttes med en gennemgang af de fundne fejl.

02

Mere effektive kurser

Billeddokumentation af de fundne fejl bruges til udarbejdelse af mere effektive kurser. Dette gør kurserne mere relevante og din medarbejdere mere engagerede.

03

Øget kvalitet

Kvalitet øges på flere parametre, du får flere tilfredse kunder og dine medarbejdere motiveres og engageres.

Det er dyrt at lave fejl

Et tredieparts el-eftersyn i projektfasen, foretaget af ELsikkerhed.dk, giver dig sikkerhed for, at installationen er foretaget korrekt og gør det muligt at rette utilsigtede fejl rettidigt og FØR det bliver dyrt.

Brug vores erfaringer til intern læring og optimering af fremtidens kundeprojekter. Erfaringer viser at der ofte opstår fejl, som nemt kan undgås hvis der blot udføres tilsyn med projektet af en professionel, der kender til lovgivningen samt hvordan det rent håndværksmæssigt er muligt at begrænse udgifterne.

video-cover
Afspil video
Hør Peter fortælle om ELsikkerhed.dk