• Om ELsikkerhed

kontakt_ikon_web125px
 • Om ELsikkerhed

  Med 15 års erfaring i rådgivning og kurser i L-AUS ajourføring og standarder og bekendtgørelser for elinstallationer samt tilsyn med elinstallationer på byggepladser og projekter, sikrer vi, at elinstallationer udføres korrekt og ensartet, at utilsigtede fejl opdages i tide, samt at arbejdsprocessen effektiviseres og omkostningerne minimeres.

  Det er vigtigt for os at vores kurser er relevante og interessante for deltagerne, og derfor har underviserne altid praktisk erfaring som elektriker, og kan derfor sætte sig i elektrikernes dagligdag og de problemstillinger som oftest opstår i arbejdet med elinstallationer.

  ELsikkerhed ejes af Peter Rosenberg Kjær som er uddannet elinstallatør og har lang erfaring med eltilsyn for bl.a. Sikkerhedsstyrelsen, rådgivning og kurser i alle regler for elektriske installationer, særligt de nye regler og standarder HD 60364 og EN 50110.

 • Mission og Vision

  Vi tror på, at vidende og engagerede medarbejdere laver færre fejl.

  Elsikkerhed.dk arbejder hver dag på at nedbringe antallet af fejl i el-installationer til glæde for både installatører, elektrikere, entreprenører og bygherrer. Vi udbreder kendskabet til elsikkerhedsloven, bekendtgørelser og standarder og deler viden om typiske el-fejl og gode arbejdsprocesser Vi fører tilsyn med byggeprojekter og tilbyder efterfølgende efteruddannelse til de involverede elektrikere.

  – alt sammen på en lettilgængelig og involverende måde, så det er interessant for alle, og så vi bliver
  DIN KONTAKT TIL RELEVANT VIDEN.

kontakt_ikon_hvid
 • Det med småt

  Hos ELsikkerhed har vi fokus på kundetilfredsheden og naturligvis på regler - også dem der gælder for os. Derfor har vi som følge af den nye persondataforordning udarbejdet en persondatapolitik, så dine data kan være i trygge hænder hos os.

 • Elsikkerhed_hjerneforbindelse_hvid

  Relevant viden i din indbakke

  Få seneste nyt om regler og sikkerhed med alt det overflødige skåret fra.

 • Relevant viden i din indbakke

  Få seneste nyt om regler og sikkerhed med alt det overflødige skåret fra.

 • Elsikkerhed_Logo_RGB

 • ELsikkerhed er en kursus- og konsulent- virksomhed, der formidler kendskabet til sikkerhed og de nye standarder for elinstallationer på en enkel og interessant måde. Vi skærer alt det overflødige væk, så vi bliver din kontakt til relevant viden.

 • Elsikkerhed_Logo_RGB

  ELsikkerhed er en kursus- og konsulentvirksomhed, der formidler kendskabet til sikkerhed og de nye standarder for elinstallationer på en enkel og interessant måde. Vi skærer alt det overflødige væk, så vi bliver din kontakt til relevant viden.

Scroll to Top