Konkurrencebetingelser

Konkurrencedeltagelse på EL&TEKNIK ’24

Konkurrencen er åben for alle deltagere og udstillere på EL&TEKNIK ’24 over 18 år.

Der bliver fundet én vinder om dagen.

Vinderen bliver fundet ved tilfældig lodtrækning blandt konkurrencedeltagerne på den pågældende dag og vil efterfølgende blive kontaktet via email. Vinderen kan afhente præmien på standen, få tilsendt præmien på en selvvalgt adresse eller afhente præmien på Elsikkerhed.dks kontor i Herning.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer deltagere at Elsikkerhed.dk må benytte oplysninger til at sende markedsføring i form af nyhedsbreve.

Se desuden Elsikkerhed.dks generelle persondatapolitik.

Markedsføring

Vinderen accepterer ved modtagelse af præmien, at Elsikkerhed.dk må kontakte vedkommende med markedsføringsformål samt bruge eventuelle billeder taget i forbindelse med præmieoverrækkelsen. Derudover accepterer vinderen at Elsikkerhed.dk må oplyse navn og titel i forbindelse med markedsføring til nyhedsbrev og sociale medier.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser og produkter. Præmiernes værdi ligger på kr. 800-1.500,00.

Opbevaring af persondata

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Elsikkerhed.dk ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Ønsker du dette skal du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@elsikkerhed.dk.

Se desuden Elsikkerhed.dks generelle persondatapolitik.

Indhold