• Konkurrencebetingelser

kontakt_ikon_web125px
 • Konkurrencedeltagelse EL&TEKNIK 2022

  Konkurrencen er åben for alle deltagere og udstillere på EL&TEKNIK2022 over 16 år.

  Vinderne bliver fundet ved tilfældig lodtrækning blandt alle konkurrencedeltagerne i uge 19 og vil efterfølgende blive kontaktet på email. Vindere kan afhente præmien på standen, få tilsendt præmien på en selvvalgt adresse eller afhente præmien på Elsikkerhed.dks kontor i Herning.

  Ved deltagelse i konkurrencen accepterer deltagere at Elsikkerhed.dk må benytte oplysninger til at sende markedsføring i form af nyhedsbreve.

  Se desuden Elsikkerhed.dks generelle persondatapolitik.

  Markedsføring

  Vinderne accepterer ved modtagelse af præmier, at Elsikkerhed.dk må kontakte vedkommende med markedsføringsformål samt bruge eventuelle billeder taget i forbindelse med præmieoverrækkelsen. Derudover accepterer vinderen at Elsikkerhed.dk må oplyse navn og titel i forbindelse med markedsføring til nyhedsbrev og sociale medier.

  Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser og produkter. Præmierne har en samlet værdi på 2.650 kr.

 • Elsikkerhed_hjerneforbindelse_hvid

  Relevant viden i din indbakke

  Få seneste nyt om regler og sikkerhed med alt det overflødige skåret fra.

 • Relevant viden i din indbakke

  Få seneste nyt om regler og sikkerhed med alt det overflødige skåret fra.

 • Elsikkerhed_Logo_RGB

 • ELsikkerhed er en kursus- og konsulent- virksomhed, der formidler kendskabet til sikkerhed og de nye standarder for elinstallationer på en enkel og interessant måde. Vi skærer alt det overflødige væk, så vi bliver din kontakt til relevant viden.

 • Elsikkerhed_Logo_RGB

  ELsikkerhed er en kursus- og konsulentvirksomhed, der formidler kendskabet til sikkerhed og de nye standarder for elinstallationer på en enkel og interessant måde. Vi skærer alt det overflødige væk, så vi bliver din kontakt til relevant viden.

Scroll to Top